Fată de 16 ani din Reghin violată de propriul tată! Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6732 Vizualizări

Fată de 16 ani din Reghin violată de propriul tată!

Lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Reghin s-au sesizat din oficiu în urma unor informații primite despre posibilitatea unui viol săvârșit de un bărbat din Reghin asupra fiicei sale minore, în vârstă de 16 ani.

Potrivit mai multor surse demne de încredere, în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie, bărbatul a fost prins în flagrant săvârșind infracțiunea, în interiorul locuinței sale. Acesta a fost reținut 24 de ore și prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vom reveni.

UPDATE 1:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului de caz, au realizat la data de 16 martie o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

”Cercetările au fost demarate din oficiu de polițiști, în baza activităților-investigativ operative derulate, din acestea reieșind ca cel în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră. Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Urmare a probatoriului administrat, la data de 16 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în continuare fiind condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș în vederea executării măsurii. În această seară urmează ca bărbatul să fie prezentat unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere legală. Documentarea activității infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, cu privire la această faptă au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Mureș. Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a tuturor circumstanțelor acesteia, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, a informat duminică, 17 martie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

UPDATE 2:

”Pe numele bărbatului de 51 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, Judecătoria Reghin a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reghin, sub supravegherea unității de parchet competente, pun în aplicare un mandat de percheziție la locuința celui în cauză, în vederea continuării cercetărilor”, a mai transmis duminică, 17 martie, aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE