Filiale noi AUR în două comune mureșene Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5664 Vizualizări

Filiale noi AUR în două comune mureșene

Rețeaua de organizații a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș s-a îmbogățit în acest sfârșit de săptămână cu încă două filiale locale, înființate în comunele Chiheru de Jos și Răstolița.

”AUR are reprezentare și la Chiheru de Jos! Încă o organizație a Alianței pentru Unirea Românilor a fost înființată în comuna mureșeană Chiheru de Jos. Avem aici o echipă determinată să faca dreptate pentru România și pentru comunitatea locală! Îi mulțumim liderului local Aurel Hărșan pentru inițiativă și le urăm succes în activitate tuturor colegilor!”, au informat reprezentanții AUR Mureș, pe pagina de Facebook a organizației.

”Răstolița este pregătită de schimbare! Sâmbătă, 16 martie, a avut loc constituirea organizației locale AUR din comuna Răstolița. Această localitate situată într-o zonă superbă de pe Valea Mureșului merită mult mai mult, prin urmare ne bucurăm că cetățenii au decis să se implice pentru binele comunității. Succes deplin colegului nostru Siminet Gheorghe Ionel și întregii echipe de la Răstolița!”, a mai transmis aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE