Noaptea Muzeelor 2024. Când va avea loc evenimentul și ce surprize le sunt pregătite participanților? Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 358 Vizualizări

Noaptea Muzeelor 2024. Când va avea loc evenimentul și ce surprize le sunt pregătite participanților?

Muzeul Județean Mureș invită mureșenii sâmbătă, 18 mai, la cea de-a XVIII-a ediție pe plan local a celui mai important și așteptat eveniment muzeal al anului, Noaptea Muzeelor 2024.  Evenimentul a luat naștere în urmă cu 19 ani, la inițiativa Ministerului Culturii și Comunicării din Franța, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor. Anual, evenimentul este organizat în România de către Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR).

„Vă așteptăm, ca în fiecare an, cu expoziții noi, concerte, ghidaje, activități pentru copii și alte programe speciale în spații muzeale și în 30 de spații partenere”, au transmis reprezentanții  Muzeului Județean Mureș.

Evenimentul se va desfășura în următoarele spații subsumate Muzeului Județean Mureș: Palatul Culturii și Secția de Artă, Secția de Științe ale Naturii, Secția de Etnografie și Secția de Istorie și Arheologie.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și pensionari, respectiv de  2 lei pentru studenți și elevi. Biletele se  pot achiziționa începând cu data de 1 mai de pe site-ul muzeului, iar în noaptea evenimentului, biletele se pot achiziționa din spațiile de vizitare ale Muzeului Județean Mureș.

Programul complet al evenimentului va fi disponibil curând pe site-ul muzeului: www.muzeulmures.ro .

M.R.

Sursa foto: Noaptea Muzeelor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE