Contract nou, semnat săptămâna aceasta, pentru podul de la Sânvăsii, comuna Gălești  Administratie
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Contract nou, semnat săptămâna aceasta, pentru podul de la Sânvăsii, comuna Gălești 

Președintele Consiliului Județean Mureș a anunțat că săptămâna aceasta urmează să fie semnat noul contract pentru repararea podului de la Sânvăsii. Podul de beton armat din Sânvăsii, comuna Găleşti, situat pe DJ151D Ungheni – Acățari – Tâmpa, care traversează râul Niraj, ar fi trebuit să intre în reparații încă din anul 2022.

Lucrări finalizate în câteva luni

„Săptămâna asta se va semna contractul nou. Acolo, am avut un necaz foarte mare din cauza expertizelor tehnice, care n-au descris realitatea asupra podului. Efectiv, după ce a fost desfăcut podul ne-am dat seama că proiectul tehnic pe care l-am realizat nu se poate licita. Am reluat complet toate toate expertizele tehnice”, a declarat Péter Ferenc.

Președintele CJ Mureș a susținut că după semnarea contractului constructorul poate începe lucrările „în termenul cel mai scurt”. „Asta înseamnă că în câteva luni, practic în 3-4 luni de zile, poate să fie predat podul.”

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului dedicat lansării candidaturii reprezentantului UDMR la funcția de președinte al CJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE