Asociația GIO, plăcinte din 40 de kilograme de făină pentru credincioși Religie
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 563 Vizualizări

Asociația GIO, plăcinte din 40 de kilograme de făină pentru credincioși

Catedrala Mare din Târgu Mureș a găzduit duminică, 24 martie, proiectul „O prăjitură pentru o Viață”!, o strângere de fonduri din vânzarea de prăjituri pentru femeile care renunță la gândul de avort și aleg viața. La finalul Sfintei Liturghii, credincioșii s-au bucurat de gustul unor plăcinte făcute din, nici mai mult, nici mai puțin, 40 de kg de făină. Evenimentul a fost organizat de Asociația Generații Iubite și Ocrotite (GIO) în scop caritabil, pentru că dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună.

”Plăcintele au fost făcute la Schitul Sfântului Ioan Evanghelistul din Găbud, din 40 kg de făină și au avut un real succes, ”a menționat dr. Rădeanu Iulia-Maria, președintele Asociației GIO.

O astfel de acțiune a avut loc și săptămâna trecută, duminică 17 martie, la biserica parohială „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sâncraiu de Mureș. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, la invitația părintelui paroh Ștefan-Gabriel Caraș, credincioșii s-au bucurat de prezența preacuviosului părinte Calistrat Chifan, viețuitor la Mănăstirea Vlădiceni, județul Iași, care a slujit Sfânta Liturghie în biserică. La finalul slujbei, reprezentanții Asociației GIO au îndulcit și mai mult atmosfera cu prăjiturile scoase la vânzare.

Asociația GIO este primul centru pro-viață din județul Mureș, care se îngrijește de consilierea femeilor aflate în criză de sarcină, le asigură monitorizarea sarcinii gratuit, botezul micuților, suport material și spiritual, susțin copiii nevoiași și sunt alături de bătrânii lipsiți de ajutor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE