„O prăjitură pentru viață” la biserica Adormirea Maicii Domnului Religie
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

„O prăjitură pentru viață” la biserica Adormirea Maicii Domnului

Asociația Genereții Iubite și Ocrotite împreună cu Asociația Tineri pentru tineri organizează proiectul pro viață „O prăjitură pentru viață”, la biserica Adormirea Maicii Domnului din cartierul Unirii, duminică, 21 aprilie 2024. Va avea loc o strângere de fonduri din vânzarea de prăjituri, pentru a susține material femeile care renunță lagândul de avort și aleg viața. Asociația GIO luptă în fiecare zi pentru a oferi șansa la Viață tuturor copilașilor nenăscuți, sunt Vocea acestora și doresc să le ofere darul Vieții, de a se naște în această lume.
„Scoatem din lada de zestre straiele populare și venim cu plăcinte tradiționale la Parohia din cartierul Unirii din Târgu Mureș. Dacă sunteți prin zonă vă așteptăm cu mare drag la degustat! „, au transmis organizatorii.
Asociația vine în sprijinul tuturor mamelor însărcinate care se confruntă cu o criză de sarcină, care au nevoie de susținere emoțională, au nevoie să fie ascultate și înțelese, așteaptă să primească o validare din partea altcuiva pentru a-și întări ceea ce ele au simțit de la început.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE