Președinte interimar nou la PNL Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1038 Vizualizări

Președinte interimar nou la PNL Târgu Mureș

Actualul viceprimar al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a fost numit în funcția de președinte interimar al PNL Târgu Mureș în locul fostului lider al organizației, prof. univ. dr. Horațiu Suciu, care a demisionat din partid pentru a candida independent la funcția de primar la alegerile locale din acest an.

”În 11 februarie am luat decizia la nivelul Biroului Permanent Județean de a lua act de demisia profesorului doctor Horațiu Suciu și despre intenția domniei sale de a candida independent la Primăria Municipiului Târgu Mureș. Am luat act de această demisie și în unanimitate Biroul Permanent Județean a votat susținerea domnului Alexandru György, în funcția de președinte interimar al organizației Târgu Mureș”, a anunțat luni, 25 martie, Ciprian Dobre, președintele PNL Mureș.

Potrivit liderului liberalilor din județul Mureș, Alexandru György are ”cea mai dificilă menire în acest an” și anume ”să conducă la nivelul Organizației Târgu Mureș cele trei rânduri de alegeri care vor fi organizate în acest an”, respectiv ”europarlamentarele împreună cu localele, alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare.”

Noul președinte interimar al PNL Târgu Mureș a precizat că principalul obiectiv al echipei pe care o coordonează este ca Partidul Național Liberal să rămână principala forță politică de la nivelul municipiului reședință de județ. În prezent, liberalii dețin patru mandate în Consiliul Local Târgu Mureș, cu două mai multe decât alte formațiuni politice cum ar fi PMP, PSD, Pro România și POL.

”Doresc și mi-am propus să rămânem cea mai puternică forță politică de la nivelul municipiului Târgu Mureș și așa vom și rămâne pentru că avem o organizație foarte închegată, cu oameni foarte deschiși la colaborări pentru binele locuitorilor municipiului Târgu Mureș. Este o funcție pe care mi-am asumat-o și după cum probabil ați observat după cei aproape patru ani de mandat la primărie nu m-am dat niciodată deoparte provocărilor și de regulă sunt o persoană foarte ambițioasă și duc proiectele la bun sfârșit”, a declarat Alexandru György.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE