Fuziune politică anunțată în județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1039 Vizualizări

Fuziune politică anunțată în județul Mureș

Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL) a aprobat duminică, 24 martie, cu prilejul unei ședințe desfășurată online, fuziunea cu partidul ALDE.

La ședință au fost convocați aproximativ o mie de membri de la toate organizațiile județene ale PNL, iar decizia a fost luată ”cu o majoritate covârșitoare”, potrivit informațiilor furnizate luni, 25 martie, de către Mara Togănel, prim-vicepreședinte al PNL Mureș și președinte al OFL Mureș.

”Avem convingerea că împreună vom reuși să facem tot ceea ce ne propunem. În ceea ce privește aportul cu care ALDE Mureș vine în echipa liberală, vă putem spune că la nivel județean ALDE Mureș a avut un număr de 18 consilieri locali, doi viceprimari și aproximativ 100 de membri care, la fel, începând de astăzi vor deveni membri ai Partidului Național Liberal. Acest demers de la nivel național nu face altceva decât să confirme încă o dată că Partidul Național Liberal începe să coaguleze dreapta românească în jurul Partidului Național Liberal și în jurul valorilor liberale”, a afirmat Mara Togănel, cu prilejul unei conferințe de presă.

În urma fuziunii, Marius Grozav, fostul lider al ALDE Mureș, va ocupa funcția de vicepreședinte al PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE