Prima Conferință Internațională din România, organizată de ELSA Târgu Mureș, asociația studenților de la drept Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Prima Conferință Internațională din România, organizată de ELSA Târgu Mureș, asociația studenților de la drept

Organizația studențească ELSA Târgu Mureș, o asociație a studenților de la drept, organizează prima ediție a Conferinței Internaționale pe tema „Law and Technology”. Evenimentul va avea loc în perioada 10-13 mai și va aduce împreună studenți și practicanți ai dreptului, pentru a explora impactul evoluției tehnologiei globale asupra sistemului juridic din întreaga lume, dar și local. Înscrierile vor fi deschise până la finalul lunii martie, acestea realizându-se prin intermediul paginilor de socializare ale conferinţei de pe Instagram şi Facebook.

ELSA Târgu Mureș urmărește să îmbunătățească viața studențească și să ofere acestea mediul academic pentru o formare academică profesională, dar și culturală. Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţă şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş sprijină fiecare eveniment organizat de studenţii ELSA Tg-Mureş, fiind partenerul instituţional al acestei conferinţe, potrivit radiomures.ro.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE