Concert de pricesne și lansare de carte la Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

Concert de pricesne și lansare de carte la Reghin

Despărţământul Reghin al Astrei şi Parohia Ortodoxă „Sfântul Lazăr”  invită publicul la un concert de pricesne. Acesta va avea loc duminică, 7 aprilie, și va fi găzduit de Biserica Ortodoxă „Sfântul Lazăr” din Reghin începând cu ora 11. Vor susține recitaluri solistele Ștefania Sălăgean, Corina Covaciu, Andreea Petruț, Elisa Maria Turca, Alexandra Mureșan, Daria Ioana Bândilă  și Miruna Sălăgean.

Lansare de carte

În cadrul evenimentului găzduit de biserica păstorită de părintele Vasile Teodor Roşca va avea loc  lansarea cărții „Pădurea Fermecată” semnată de Andreea Petruț.

Cu o personalitate vibrantă și dedicată, Andreea Petruț s-a implicat într-o varietate de activități de-a lungul timpului, printre care se umără și „Pădurea Fermecată”, proiect la care i-au fost aproape oameni dragi care au ajutat-o în demersul ei.

Proiectul cărții „Pădurea Fermecată” reprezintă o bucurie deosebită pentru mine , în ciuda obstacolelor întâmpinate în aproape doi ani de lucru. Colaborarea cu Daniel Iancu, cunoscut artist de muzică folk, a adus o dimensiune specială proiectului. El nu doar că mi-a oferit idei și sugestii, dar a fost și corectorul lucrării, aducând contribuții valoroase și îmbunătățind calitatea finală a cărții „Pădurea Fermecată”. Ionela Tudor, draga mea prietenă și psiholog, nu doar că m-a ambiționat, dar a devenit sursa mea principală de încredere în mine și în forțele proprii. Prin influența sa semnificativă, a fost o susținere esențială în finalizarea cu succes a acestui proiect important pentru mine. Valentin Tudor a avut un rol esențial în finalizarea cu succes a proiectului meu. Este minunat să știi că ai avut sprijinul și contribuția valoroasă a unor oameni speciali în realizarea acestui proiect important”, ne-a declarat Andreea Petruț.

Călătorie plină de dragoste pentru cei mici

„Am ajuns să pun bazele acestei cărți prin crearea unor poezioare scurte pentru copii și prin participarea la un proiect educațional.La vârsta de 27 de ani, pot fi mândră că am reușit să realizez activități deosebite. Faptul că simt prezența divină, având credința că Dumnezeu a fost mereu alături de mine în îndeplinirea dorințelor, este o sursă de încredere și recunoștință în călătoria mea . O poveste plină de farmec și poezie poate crea un spațiu magic în care copiii să zburde  cu imaginația lor, să descopere lumi noi și să se bucure de frumusețea cuvintelor și a poveștilor.  Să fie o călătorie minunată pentru cei mici în Pădurea Fermecată creată cu atâta dragoste!”, a conchis Andreea Petruț.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE