Spații de cazare pentru sportivi, la Aerodromul Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1104 Vizualizări

Spații de cazare pentru sportivi, la Aerodromul Târgu Mureș

Aeroclubul României a demarat, în data de 3 aprilie 2024, o licitație estimată la valoarea de 940.000 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Ansamblu spații cazare la Aeroclubul Teritorial Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit sursei citate, investiția prevede construirea unui ansamblu de containere dispuse la același nivel cu regim de înălțime P și realizarea unui acoperiș de tip terasă, cu structură metalică, planșeu beton armat și acoperiș tereasa, în zona Aerodromului ”Elie Carafoli”, pe strada Libertății nr. 120 din Târgu Mureș.
”Proiectul propune realizarea de lucrări de construire a unei construcții cu dimensiunile maxime de 18,35 metri x 19,07 metri, cu funcțiunea de cazare sportivi, și racordarea la platforma betonată existentă pe zona de acces prin realizarea unui trotuar de 3 metri lățime și realizarea trotuarului de garda cu lățime de 60-70 centimetri”, se menționează în Memoriul de organizare a execuției ”Ansamblu spații de cazare, destinate sportivilor legitimați, implicați în activități de pregătire și perfecționare, organizate de Aeroclubul României”, document întocmit de către arh. Coralia Ilie (SC Arhitekton Ideas SRL București).
Conform aceleiași surse, termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 17 aprilie 2024, iar termenul de execuție ”este de 70 de zile și va începe odată cu emiterea ordinului de începere al lucrărilor.”
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE