Dezinsecție împotriva căpușelor la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 504 Vizualizări

Dezinsecție împotriva căpușelor la Reghin

INFORMARE

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA contractului de delegare a gestiunii nr. 66670/236/19.12.2022, privind „serviciile publice de salubrizare pentru activitatile de dezinsectie, deratizare, dezinfectie in Municipiul Reghin ;

Va informeaza ca, in perioada 22.04.2024 – 30.04.2024, in functie de conditiile meteorologice in intervalul orar  22:00 – 01:00, va efectua activitati de dezinsectie capuse pe raza domeniului public al municipiului Reghin.

Produsele utilizate sunt:

  • CY 10, cu o norma de utilizare de 30 ml/1.000 mp;

Pentru activitatea de dezinsectie:

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat..

În caz de inhalare, contact cu pielea sau ochii, ingerare, măsurile care trebuie respectate sunt:

Inhalare: Scoateţi persoana în aer liber. Dacă respiră cu dificultate, adresaţi-vă medicului.

Contactul cu pielea: Scoateţi hainele contaminate. Spălaţi imediat cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă, adresaţi-vă medicului. Spălați hainele contaminate înainte de a le folosi din nou.

Contactul cu ochii: Eliminați eventualele lentile de contact. Spălaţi imediat bine/abundent cu apă timp de cel puţin 15 minute, deschizând bine pleoapele. Adresaţi-vă medicului dacă problema persistă.

Ingerare: Apelaţi imediat la medic. Nu provocați vărsături. Nu administraţi niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconştientă.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Reghin, să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0265 256 004 sau e-mail:coralmures@coralimpex.ro.

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE