Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează îngrijitoare Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1206 Vizualizări

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează îngrijitoare

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi, cu normă întreagă și pe perioadă nedeterminată: îngrijitoare la Secția Boli Infecțioase, îngrijitoare la Compartimentul Primiri Urgențe și îngrijitoare la Secția Obstetrică-Ginecologie.
Potrivit unui anunț făcut pe pagina web a instituției, www.spitalreghin.ro, pentru ocuparea posturilor candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: să fie absolvenți de școală generală și să aibă o vechime în muncă de minim șase luni.
Dosarele de concurs pot fi depuse până la data de 22 aprilie 2024, de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00, la Compartimentul RUNOS din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, strada Stejarului nr. 5, sau pot fi expediate prin curierat rapid sau la adresa de e-mail secretariat@spitalreghin.ro.
”Informații suplimentare se pot obține și de la Compartimentul RUNOS din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, telefon 0732-500.657 sau de pe site-ul instituției, www.spitalreghin.ro, la secțiunea Anunțuri”, se menționează în comunicat.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE