- admin
- 0 comentarii
- 53 Vizualizări
Brioşe cu migdale şi portocale
12 ianuarie 2010Ingrediente (pentru 12 brioşe):
150 g unt, 2 ouă, 1 portocală, 2/3 ceaşcă de zahăr pudră, 200 g migdale, 1 ceaşcă de făină cu agent de creştere pentru prăjituri, zahăr pudră suplimentar (pentru glazură). Tavă specială pentru brioşe.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 170°C. Tapetaţi tava de brioşe cu hârtie pentru copt. Topiţi şi răciţi untul, bateţi bine ouăle, radeţi coaja portocalei şi stoarceţi sucul. Amestecaţi toate aceste ingrediente într-un bol. Încorporaţi apoi zahărul pudră, migdalele şi făina şi amestecaţi bine, până când compoziţia se omogenizează. Turnaţi compoziţia în mod egal în formele pentru brioşe. Ţineţi totul la cuptor timp de 18-20 de minute sau până când trec testul făcut cu scobitoarea. Serviţi brioşele cât sunt calde, cu zahăr pudră pe fiecare.
Recomandari
Lasă un comentariu