Cum se reduce un deviz general substanţial? Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Cum se reduce un deviz general substanţial?

Foto 1 CL

Consilierii locali au votat, în ultima şedinţă, proiectul de reabilitare a clădirii de pe strada Mureşeni nr. 50 şi transformarea sa în locuinţe sociale pentru romi. Devizul general a fost modificat faţă de proiectul de hotărâre care a fost postat pe site-ul tirgumures.ro.

 

Pe site-ul tirgumures.ro a fost postat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul “Reabilitare imobil Mureşeni nr. 50”. Potrivit acestuia, pentru reabilitarea imobilului – consolidarea, mansardarea şi realizarea a 35 de apartamente cu 1 până la 3 camere, investiţia era estimată la 2,626 de milioane de lei. Proiectul de hotărâre întocmit de Administraţia Domeniului Public şi iniţiat de către viceprimarul Claudiu Maior a intrat apoi în comisiile de specialitate ale Consiliului Local. De acolo a ieşit cu o solicitare de reducere a valorii devizului estimat care a ajuns la proiectantul general AT Studio SRL Tîrgu Mureş. După recalculare, valoarea investiţiei estimate a fost redusă cu aproape 400.000 de lei, până la 2,237 milioane de lei.
Varianta a doua, cu noul deviz, remis de companie în 25 noiembrie, a ajuns la timp şi în mapele consilierilor locali care au aprobat noii indicatori tehnico-economici şi documentaţia tehnică, cu 17 voturi pentru şi 3 abţineri – Bakos Levente, Mariela Corneanu şi Jozsa Tibor.
Investiţia va fi realizată în două etape, în 24 de luni.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE