Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în sferturile turneului WTA de la Charleston Sport International
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în sferturile turneului WTA de la Charleston

beguJucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă fără drept de apel de germanca Angelique Kerber, principala favorită, cu 6-2, 6-3, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), cu 687.900 dolari.

Begu (25 ani, 34 WTA) a acuzat o stare de oboseală după cele trei meciuri de câte trei seturi jucate săptămâna aceasta la Charleston și a cedat după o oră și 12 minute în fața numărului doi mondial, deținătoarea titlului la Charleston.

Irina a câștigat primul ghem al confruntării, dar apoi le-a pierdut pe următoarele trei, Kerber a mai reușit un break la 4-2, iar apoi a încheiat setul cu 6-2, în 35 de minute.

În setul secund, românca a avut 1-0 și 2-1, dar și-a pierdut serviciul al zero la scorul de 2-2, iar apoi Kerber nu a avut probleme în a câștiga setul, cu 6-3, și meciul.

Begu a făcut numeroase greșeli neforțate, raportul fiind de 35 la 9, în timp ce la mingile direct câștigătoare a fost de 23-18 pentru Irina.

Românca va primi un cec de 17.280 dolari și 100 de puncte WTA, iar meciul cu Angelique Kerber (28 ani) a fost un preambul al înfruntării dintre echipele României și Germaniei, în Fed Cup (16-17 aprilie, Cluj-Napoca).

Begu și Kerber erau la egalitate în privința meciurilor directe, 2-2, înaintea confruntării. Germanca a câștigat unul dintre meciuri chiar la Charleston, anul trecut, în sferturi, cu 7-6 (3), 7-6 (4). Și prima confruntare s-a încheiat tot cu victoria jucătoarei germane, în 2013, în turul al doilea la Indian Wells, cu 6-3, 6-2. Begu s-a impus în 2015, la Australian Open, în primul tur, cu 6-4, 0-6, 6-1, și la Roma, în turul al doilea, cu 6-3, 6-3.

Sursa Agerpres

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE