Tenismenul spaniol, Rafael Nadal, și-a anunțat retragerea de la Monte Carlo Sport International
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Tenismenul spaniol, Rafael Nadal, și-a anunțat retragerea de la Monte Carlo

Turneul de tenis de la Monte Carlo, de asemenea cunoscut ca Monte-Carlo Masters 1000 este un turneu anual de tenis masculin ce se desfășoară în Roquebrune-Cap-Martin, Franța.
Potrivit gsp.ro, la vârsta de 37 de ani, Rafael Nadal a câștigat de-a lungul carierei sale 11 titluri de campion la turneul de tenis de la Monte Carlo. Începutul sezonului 2024 în circuitul ATP a fost marcat pentru Nadal de o serie de accidentări.
Împlinind 38 de ani pe 3 iunie, spaniolul se confruntă deja cu momente de răbdare, în urma unui șir de accidentări. Ultimul său meci oficial a avut loc pe 5 ianuarie 2024, când a fost învins în sferturile de finală de către Jordan Thompson la Brisbane, cu scorul de 7-5, 6-7, 3-6.
Realitatea este că toate rănile vechi, care au testat corpul la limita sa, persistă. Aceasta a fost evidențiată în prima și singura sa apariție oficială în prima săptămână a lunii ianuarie la Brisbane Open 250.
Potrivit aceleiași surse, în primul său meci extrem de solicitant, încheiat în trei seturi, împotriva australianului Jordan Thompson, Rafael Nadal s-a acciDe la acea dată, au trecut 90 de zile în care Nadal a absentat succesiv de la turneele de la Doha, Indian Wells și acum Monte Carlo.dentat din nou, conform informațiilor furnizate de Marca.
Cu 14 titluri de campion la Roland Garros, Rafael Nadal se află în incertitudine în privința participării sale pe zgura de la Paris. La începutul anului, era extrem de entuziasmat să revină să joace pe terenul central Philippe Chatrier, locul unde a trăit cele mai importante momente din cariera sa.
„De acum chiar nu știu ce se mai poate întâmpla. Nu mai îndrăznesc să spun nimic pentru că în ultima vreme îmi este greu să fac previziuni, din păcate. Nu contează dacă sunt optimist sau nu. Încerc să fiu realist. A trecut un an și jumătate sau poate chiar doi de când mi-a fost imposibil să concurez, așa că primul obiectiv este să încerc să joc”, a precizat tenismenul spaniol.

(D.C.)
Sursa informații: digisport.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE