Dorin Florea, mesaj pentru dascăli, părinţi şi elevi Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1528 Vizualizări

Dorin Florea, mesaj pentru dascăli, părinţi şi elevi

floreaPrimarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a transmis, prin intermediul Biroului de presă al instituţiei, un mesaj cu ocazia noului an şcolar care începe luni, 12 septembrie.

„Distinşi dascăli,

Stimaţi părinţi,

Dragi elevi,

Ca de fiecare dată, debutul unui nou an şcolar  îmi oferă ocazia de a vă transmite sănătate şi multă putere de muncă, tuturor celor care, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.

Sunt convins că relaţia dintre primărie şi mediul educaţional târgumureşean este una bazată pe respect, dialog  şi colaborare.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Primăria Târgu-Mureş îşi asumă, ca pe o datorie de onoare, preocuparea pentru a asigura condiţii corespunzătoare desfăşurării procesului de învăţământ, inclusiv prin modernizarea şi reabilitarea şcolilor din municipiu. Susţinerea şi promovarea actului educaţional rămâne una dintre preocupările noastre constante.

La începutul noului an de învăţământ, mă adresez dumneavoastră, distinşi dascăli, stimaţi părinţi, dorindu-vă să vă vedeţi împlinite eforturile pe care le-aţi făcut şi să aveţi bucuria recunoştinţei din partea copiilor dumneavoastră. Cu certitudine pot afirma că frumusețea orașului nostru este dată, în aceste zile de părinții, dascălii și elevi care pornesc cu speranțe un drum nou.

Dragi elevi, am certitudinea că, ambiţia şi sârguinţa la învăţătură, alături de optimismul şi gândul tineresc, vor înscrie şi acest an şcolar în bogata tradiţie a şcolii mureşene.

Mult succes tuturor în noul an şcolar!

Dr. Dorin Florea

Primarul municipiului Târgu-Mureş”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE