Liderul PNL Mureş, declaraţie în „cazul Urcan”:  „Lista de candidaţi a rămas neschimbată!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 908 Vizualizări

Liderul PNL Mureş, declaraţie în „cazul Urcan”: „Lista de candidaţi a rămas neschimbată!”

111Preşedintele PNL Mureş, Doru Oprişcan, a declarat vineri, 28 octombrie, că în cazul în care instanţa va menţine decizia de ieri a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş, de respingere a candidaturii deputatului Florin Urcan la Camera Deputaţilor, liberalii nu vor modifica ordinea pe listă a candidaţilor admişi.

„Lista de candidaţi a rămas neschimbată şi va rămâne neschimbată! Aşteptăm o hotărâre judecătorească definitivă, iar în cazul în care va fi defavorabilă va intra următorul pe listă. Nu am modificat lista, nu era normal să modificăm lista… Suntem un singur partid, nu suntem două partide, unii de la unii, alţii de la alţii. Toţi suntem de la acelaşi partid, deci nu aveam ce să modificăm”, a explicat Doru Oprişcan.

Pentru Camera Deputaților, liberalii mureșeni îl au în fruntea listei pe Doru Oprișcan – președintele PNL Mureș, urmat de Florin Urcan (a cărui candidatură a fost respinsă de Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş), Mara Togănel, Nicu Aurel Bumb, Ovidiu Moldovan, Ioan Șopterean, Bianca Minodora Teth, Dan Dumitru Simion, Ioan Gabriel și Ionuț Cengher.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE