Discursul şefei de promoţie a Facultăţii de Farmacie (UMF), Ioana Marin Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 872 Vizualizări

Discursul şefei de promoţie a Facultăţii de Farmacie (UMF), Ioana Marin

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă, în rândurile de mai jos, discursul în limba română susţinut de Ioana Marin, şefă de promoţie a Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş.

Discursul a fost rostit vineri, 9 iunie, cu ocazia festivităţii de absolvire, eveniment organizat în Piaţa Teatrului din Târgu-Mureş.

„Vă mulțumim că ne sunteți alături la finalul celor 5 ani de studiu, pentru faptul că ne susțineți și vă bucurați alături de noi de reușita noastră.
Au trecut 5 ani, 5 ani în care ne-am schimbat, ne-am maturizat și am depășit obstacolele ce au stat în calea visului pe care astăzi l-am împlinit, acela de a deveni farmaciști. Experiența anilor de studiu a fost unică atât prin multitudinea de informații, cât și prin implicarea cadrelor didactice, cărora le ramânem profund recunoscători. Răbdarea și efortul ne aduc astăzi în fața dumneavoastră în ipostaza de proaspeți absolvenți ai Facultății de Farmacie.
Cei 5 ani s-au concretizat în pregătirea noastră ca profesionști. Vom purta halatul de farmacist cu simțul răspunderii, vom onora profesia prin cunoștințe și vom lupta pentru a păstra imaginea farmacistului responsabil. Valoarea noastră se va măsura prin implicare, de aceea trebuie să participăm activ în actul vindecării, să dăm dovadă de profesionalism și să cinstim această profesie nobilă.
Putem marca ziua de astăzi ca sfârșitul unei etape din viața noastră, dar totodată ca un nou început plin de speranțe.
Doresc și cred că prieteniile ce s-au legat se vor păstra la fel de vii precum în prezent, iar întâlnirea de 10 ani ne va găsi la fel de entuziaști și zâmbitori.
În final, vreau să le mulțumesc în numele colegilor mei, părinților și familior noastre pentru tot sprijinul și sacrificiile fără de care nu am fi reușit să ajungem aici și nu în ultimul rând cadrelor didactice, cărora le purtăm un deosebit respect.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE