Jandarmii mureşeni, prezenţi la Festivalul „Vibe” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 419 Vizualizări

Jandarmii mureşeni, prezenţi la Festivalul „Vibe”

Începând de miercuri și până duminică, 8 iulie, efective ale Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş vor asigura ordinea publică și protecția participanților la cea de a doua ediție a Festivalului şi Universității de vară „Vibe”, eveniment care are loc în Sângeorgiu de Mureş, pe malul râului Mureş, lângă Complexul de Agrement şi Sport „Weekend” din Târgu-Mureş.

Potrivit informaţiilor furnizate de cpt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, peste 25 de jandarmi operativi vor acționa, zilnic, în zona de desfășurare a evenimentului, pentru identficarea și descurajarea persoanelor care ar putea tulbura liniștea publică, prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional şi aplicarea măsurilor legale, la constatarea producerii acestora.

„Recomandăm tuturor celor ce aleg să participe la eveniment, să respecte recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice fel, să adopte un comportament civilizat, să-și asigure bunurile personale, să nu aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente. În cazul în care sunt victime sau observă producerea unor fapte antisociale, cetățenii se pot adresa jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică, sau pot solicita sprijin la numărul unic de urgență 112. Respectarea acestor recomandări vă poate oferi distracție în siguranță!”, a transmis cpt. Adina Chiş.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE