Schuler Peter se pregăteşte de pensionare Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Schuler Peter se pregăteşte de pensionare

p_7_2_22.jpg
Pentru a afla ultimele noutăţi de la sectorul secţiei sere şi zone verzi din cadrul primăriei Municipiului Reghin cât şi la ce se lucrează în momentul de faţă l-am invitat pe Schuler Peter şeful zonelor verzi la un scurt dialog.
Reporter: Care sunt activităţile pe care le desfăşoară în momentul de faţă secţia zone verzi?
Schuler Peter: Echipa de femei lucrează în seră şi anticipează anotimpurile. Suntem în luna martie cu plantele, s-a executat prima serie de butaj am pregătit deja prima tură de semănături. În cealaltă seră se fac lucrări de întreţinere, pregătim cultura de 8 Martie unde avem peste cinci mii de ghivece pregătite. Acum la seră este ca în Rai, totul este înflorit, totul e înverzit. Bărbaţii execută lucrările de sezon, fasonare de arbori , tăieri de gard viu. În perioada asta am găsit şi nişte oportunităţi de a primi nişte pământ pentru umplutură şi am început acestă lucrare destul de dificilă pentru că temperatura este foarte potrivnică. Pământul care se aduce este bulgăr îngheţat.
Rep: Unde se va distribui acest pământ?
S.P: Se va distribui numai în cartierul Unirii de-alungul noului trotuar care s-a construit în toamnă şi aşteptăm ca să se lase frigul când aceşti bulgări se vor sfârma singuri iar după aceea se vor executa lucrările de nivelare, tasare iar la primăvară de însemănare cu iarbă dorind să dăm un aspect civilizat şi acestui cartier. Astă toamnă s-au făcut aceste lucrări şi în cartierele Rondei şi Mihai Viteazu unde datorită acestor lucrări aspectul cartierelor s-a schimbat vizibil.
Rep: Am înţeles că vă veţi pensiona. Când se v-a întâmpla acest lucru?
S.P: Conform grilei de pensionare la cei 63 de ani şi şapte luni pe care îi împlinesc în 20 februarie am dreptul şi obligaţia de a-mi depune cererea de pensionare. Mai ales acum când se vehiculează această problemă cu pensionarii care lucrează, eu cred ca intru primul din primărie sub incidenţa acestei legi şi normal fiecare om trebuie să ştie precis unde şi când trebuie să se retragă dintr-o anumită activitate. Eu cred că mi-am îndeplinit toate sarcinile pe care le-am avut, mi-am îndeplinit cu brio misiunile avute şi nu am nici un regret pentru că sper că o să fiu sănătos putând să-mi satisfac toate visele de noapte pe care le-am avut transformându-le în vise de zi.
Rep: Ce v-ati propus să faceţi după pensionare?
S.P: Am câteva proiecte neîndeplinite pe care aş vrea să le realizez bineinţeles cu sprijinul unor prieteni şi a unor sponsori. Datorită faptului că prietenii mei din Luxemburg au ridicat la Reghin două case de copii, Casa Maria I şi Casa Maria II, preşedinta fundaţiei se ocupă de ani de zile cu ideea de a se construi un cămin de bătrâni în oraş şi cred că mă voi implica în acest proiect de a bune bazele unui cămin de bătrâni privat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE