FOTO: Cântec, joc și bucurie, de sărbătoarea dragostei Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

FOTO: Cântec, joc și bucurie, de sărbătoarea dragostei

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin, cu sprijinul Primăriei  Municipiului Reghin a organizat vineri, 22 februarie, spectacolul „De Dragobete, iubește românește”.

„Acest spectacol este unul deosebit, în care serbăm sărbătoarea dragostei la români, Dragobete. Era normal să nu lăsăm acest moment nemarcat. Conform tradiției, am apelat la tinerii artiști din Reghin, tineri foarte talentați , tineri frumoși care au cântat, au dansat, soliști de muzică populară alături de membrii Ansmblului „Doina Mureșului” al Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”, a precizat Ioan Conțiu, directorul Casei de Cultură „Eugen Nicoară”.

Au cinstit prin cântec și joc popular sărbătoarea românească a dragostei soliștii Alexia Aștelian, Paul Miclea, Andreea Morar,  Daiana Suceava, Cosmin Cotârlă, Daiana Ciurba, Iuliana Ciurba, Ioana Romanți, Roxana Varodi, Dorina Iuliana Oprea, Natalia Moldovan, Miruna Crăciun, Darius Botorea, Bianca Pop, Dodi Andrei Mădălin, Andrada Dâmba, alături de Ansamblul de dansuri populare „Doina Mureșului” al Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”.

„Credem că acest spectacol a fost pe placul publicului reghinean. Am pregătit întotdeauna de Dragobete un spectacol susținut de tineri, până la urmă vorbim de o sărbătoare tinerească , care marcheză în același timp și începutul primăverii. Am încercat să creem această atmosferă de bucurie, de sărbătoare venită din sufletele tinerilor artiști pentru  spectatori”, a spus Ioan Conțiu.

Spectacole de Mărțișor și Ziua Femeii

Începutul lunii martie aduce alte evenimente culturale pe scena Casei de Cultură „Eugen Nicioară”  dedicate Mărțișorului și Zilei Femeii.

„Chiar de 1 martie, vom avea un Mărțișor folcloric , un spectacol susținut de cei mai mici dintre artiștii reghineni, atât dansatori cât și interpreți, membrii Ansamblului „Mugurelul” din Reghin. Sperăm să avem o sală plină deoarece, de fiecare dată când copii evoluează pe scenă, părinții, bunicii, prietenii, colegii sunt alături de ei și vin cu plăcere să-i urmărească. De asemenea, de Ziua Femeii, în data de 9 martie, vom avea un spectacol deosebit, realizat de Primăria Municipiului Reghin, cu invitați de marcă”, a menționat directorul Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”.

Sursă foto: Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE