Exclusiv! Mărci renumite de rochii de mireasă la Târgu Mureș, într-un nou magazin! Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3607 Vizualizări

Exclusiv! Mărci renumite de rochii de mireasă la Târgu Mureș, într-un nou magazin!

Rosa Clara Couture, Aire Barcelona, Adriana Alier Martha Blanc și Rosa Clara Cocktail sunt branduri care vor putea fi găsite de acum și la Târgu Mureș. Magazinul Innovia Wedding House oferă rochii de mireasă de la mărci spaniole renumite, rochii de seară, pantofi și atenție specială pentru fiecare clientă.

Salonul Innovia Wedding House, deschis în cartierul Unirii, lângă Banca Transilvania, pe strada Decebal nr. 6, funcționează pe bază de programare, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, iar sâmbăta între 12:00-16:00.
Inițiativa deschiderii magazinului, care oferă, exclusiv pentru județul, Mureș produse ale brandurilor mai sus amintite, aparține mureșencelor Corina Moldovan, Ioana Gliga și Ani Gliga.
Zilele trecute, magazinul a fost inaugurat în prezența mai multor invitați, iar gazdele au oferit câteva detalii despre acest proiect: ”Am pornit de la ideea de a le oferi domnișoarelor și doamnelor produse de calitate, pe care nu le pot găsi în alte magazine din oraș. Din câte știm, produse similare există doar în 3-4 orașe din România.
Am încercat să creăm un ambient plăcut, primitor, astfel încât clientele să se simtă ca și în propriul dressing, alegându-și rochia potrivită pentru un eveniment. Magazinul va funcționa pe bază de programare, pentru a oferi timpul necesar fiecărei cliente, confort și intimitate.
Astfel, clienta poate să probeze mai multe rochii și să se bucure de timpul ei.
Vom avea un sistem de informare la intrare, pentru ca un nou venit să știe că momentan exită în magazin o clientă care probează rochii.
Magazinul Innovia Wedding House mai pune la dispoziția doamnelor rochii de seară, pantofi Badgley Mischka, ce pot fi aduși și pe comandă, accesorii pentru mirese și nu numai.
Puteți obține detalii la tel: 0755.777.444. Tot la acest număr sunt făcute și programări. Detalii găsiți și pe Facebook : https://www.facebook.com/innoviaweddinghouse/

Florin Marcel Sandor
Foto: Tony Hampel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE