INEDIT: Festivalul Magiunului, organizat într-un sat din Mureş! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2972 Vizualizări

INEDIT: Festivalul Magiunului, organizat într-un sat din Mureş!

Asociația Organizatorilor de Evenimente din Transilvania organizează, în perioada 14-15 septembrie, în localitatea Iara de Mureş (comuna Gorneşti), Festivalul Magiunului,

Evenimentul este susţinut cu suma de 35.000 de lei de Consiliul Judeţean Mureş şi este inclus în programul activităţilor culturale şi sociale de interes public judeţean, aprobat miercuri, 17 aprilie, de Consiliul Judeţean Mureş.

“Festivalul Magiunului se desfășoară în satul Iara de Mureș. Apreciat de tot mai multe grupuri de turiști din România, Ungaria, Austria și Olanda, scopul festivalului care este unul de promovare a produselor locale a devenit unul de promovare a identității culturale și a turismului culinar din ce în ce mai pregnant. Totodată, pentru ca să se înțeleagă că tradiționalul reprezintă viitorul societății noastre și este nevoie de cei care înțeleg tradiția, lucrul și valorile pământului, în cadrul acestui eveniment se nominalizează producătorul/ gospodarii care au înțeles că prin munca lor se pot realiza și dacă aleg să trăiască la sat. Pentru asigurarea calității evenimentului, vor fi inițiate discuții deschise cu localnicii și autoritățile locale, dar și un program artistic pentru destinderea participanților”, se precizează în descrierea evenimentului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE