“Women for Women – Beauty Edition”. Conferinţă despre secretele frumuseţii, la Hotel “Grand” Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 718 Vizualizări

“Women for Women – Beauty Edition”. Conferinţă despre secretele frumuseţii, la Hotel “Grand”

Asociaţia ProNutriţie organizează joi, 17 octombrie, de la ora 18.00, în sala de conferinţe a Hotelului “Grand” din Târgu-Mureş, cea de-a doua ediţie a evenimentului “Women for Women – Beauty Edition”.

Prezentări atractive

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi prezentat de Ovidiu Oltean, iar pe lista speakerilor se află dr. Ciprian Constantin Flueraş, medic primar (“Noi tendinţe în proceduri de estetică medicală”), dr. Mihaela Ghica, consilier psihoterapeut (“Somatizare – dialogul dintre minte şi corp”), Gabriela Osan, CEO, trainer AB România (“Annemarie Börlind – inovaţie în îngrijirea naturală”) şi Anca Ignat, nutriţionist – dietetician (“Mijloacele nutriţionale moderne pentru frumuseţea femeii”). Prezentările vor avea ca temă comună încetinirea şi tratarea proceselor anti-aging atât practic, cât şi educativ.

“Women for women” revine cu o nouă ediție, dedicată frumuseții, atât interioare, cât și exterioare. Aducem în fața dumneavoastră o abordare holistică a frumuseții și a procesului anti-aging. Medicina estetică, îngrijirea zilnică a pielii, nutriția și psihologia sunt specialități ce au în comun dorința noastră dintotdeauna, de a arăta și de a ne simți cât mai bine. Evenimentul este dedicat atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniul frumuseții, nutriției și a psihologiei”, a precizat Liana Conţiu, nutriţionist – dietetician, organizator, reprezentantă a Asociaţiei ProNutriţie.

Totodată, Liana Conţiu a mai subliniat că asociaţia pe care o reprezintă are ca scop “îmbunătățirea calității vieții oamenilor prin educaţie pentru sănătate, nutriție și stil de viață sănătos”, respectiv “lupta împotriva obezităţii, afecţiunilor , a procesului de îmbătrânire şi susţinerea longevităţii”, care “reprezintă un concept global, ce presupune cooperarea şi interacţiunea între diferite ramuri ale medicinei, dar şi cooperarea cu alte domenii de ştiinţă – chimie, fizică, psihologie, biologie, genetică, etc., cu cercetarea teoretică şi practică în domeniu, precum şi cu alti factori de tip socio-educaţionali.”

Preţul unui bilet este de 55 de lei, până în data de 13 octombrie, şi de 70 de lei, din data de 13 octombrie până în data de 17 octombrie, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute pe pagina de Facebook a evenimentului.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE