Primăria orașului Luduș alături de vârstnici Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Primăria orașului Luduș alături de vârstnici

După ultimele evoluții ale pandemiei care se manifestă în aceste zile, Primăria orașului Luduș, prin Direcția de Asistență Socială a luat o serie de măsuri în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care nu au susținători apropiați. Aceasta este una dintre măsurile de protecție a acestor persoane.

Prin personalul Direcției de Asistență Socială se pot livra la domiciliu alimente și materiale de igienă de strictă necesitate cetățenilor aflați în nevoie. Transportul este gratuit, iar plata cumpărăturilor se face la livrare. Solicitările sunt preluate prin intermediul numerelor de telefon 0265-411.232; 0265-411.716 (interior 118); 0728-301.962, de luni până joi între orele 8.30 – 16.00 și vineri între orele 8.30 – 10.00.

Produsele solicitate până la ora 12.00 se livrează în aceeași zi, iar pentru produsele solicitate după ora 12.00 se livrează în ziua următoare. În aceste zile, pentru identificarea persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor se lucrează la alcătuirea unei baze de date.

În această acțiune se dorește și implicarea administratorilor asociațiilor de proprietari, a preoților, etc, care pot oferi  Direcției de Asistență Socială, din cadrul Primăriei orașului Luduș informații despre persoanele care, într-un fel sau altul au nevoie de ajutor.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE