SOLUȚIE. Ofițer mureșean cu experiență în teatrele de operații, la conducerea Spitalului Județean Deva! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2570 Vizualizări

SOLUȚIE. Ofițer mureșean cu experiență în teatrele de operații, la conducerea Spitalului Județean Deva!

Administratorii paginii de Facebook a Ministerului Apărării Naționale au publicat miercuri, 8 aprilie, următorul comunicat de presă:

”Ei sunt eroii noștri! Trei veterani ai teatrelor de operații, ofițeri cu o bogată experiență, au preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean Deva, începând de azi.

Locotenent colonelul Vlase Constantin Marinel medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Aristide Serfioti” Galați, cu două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan, va asigura funcția de manager la Spitalul Județean Deva.

Alături de el, maiorul medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani, va asigura funcția de director medical.

Locotenent colonelul Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, de asemenea cu experiență în teatrul de operații în Afganistan, va asigura coordonarea serviciului administrativ.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE