Investiție pentru agrement și pescuit sportiv, în Ungheni Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1216 Vizualizări

Investiție pentru agrement și pescuit sportiv, în Ungheni

Conducerea societății Samir SRL Sâncraiu de Mureș, titulara investiției ”Amenajare piscicolă pentru acvacultură și agrement – pescuit sportiv” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în orașul Ungheni, fără număr, identificat prin Cartea Funciară nr. 53966/Ungheni.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Samir SRL Sâncraiu de Mureș s-a înființat în anul 2002, are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare și a încheiat exercițiul financiar 2018 cu următorii indicatori de performanță: afaceri de 2,9 milioane de lei, profit net de 1,1 milioane de lei și un număr mediu de 6 angajați.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE