PSD, alături de comunitatea din Valea Largă Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

PSD, alături de comunitatea din Valea Largă

Obiectivul Partidului Social Democrat pentru alegerile care vizează viitoarea componență a Consiliului Local al comunei Valea Largă este obținerea a cât mai multor mandate de consilier local.

Echipa Partidului Social Democrat de la Valea Largă este condusă de consilierul local Florin Neșan, profesor la Liceul Teoretic ”Samuil Micu” din Sărmașu, care îi îndeamnă pe locuitorii din satele Grădini, Mălăești, Poduri, Valea Frăției, Valea Glodului, Valea Largă, Valea Pădurii, Valea Șurii și Valea Urieșului să se prezinte la urne la alegerile din 27 septembrie. ”Prezența la vot este foarte importantă, de aceea îi rog pe locuitorii comunei să se prezinte la urne în data de 27 septembrie și să voteze cu încredere echipa Partidului Social Democrat, atât la Consiliul Local al comunei Valea Largă, cât și la Consiliul Județean Mureș. Deși am fost în opoziție în mandatul 2016-2020, cu doar două mandate PSD din cele 13 existente în Consiliul Local Valea Largă, consider că ne-am făcut datoria față de locuitorii comunei, atât eu cât și colegul meu Ilie Lupan votând ”pentru” la fiecare proiect propus pentru bunăstarea oamenilor și pentru dezvoltarea comunei. Partidul Social Democrat a fost întotdeauna alături de cetățenii din Valea Largă, dovadă în acest sens fiind și cele două finanțări în valoare de aproape 8 milioane de lei acordare de Guvernul PSD”, a declarat Florin Neșan.

Finanțări pentru Valea Largă în guvernarea PSD (2016-2019):

– ”Alimentare cu apă în comuna Valea Largă” (valoarea investiției: 2,1 milioane de lei; sursa de finanțare PNDL 1);

– ”Asfaltare infrastructură rutieră de interes local în comuna Valea Largă” (valoarea investiției: 5,7 milioane de lei, sursa de finanțare PNDL 2).

(Material comandat de: Partidul Social Democrat- Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200019 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE