Mesajul lui Gabriel Toncean pentru reghineni! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Mesajul lui Gabriel Toncean pentru reghineni!

”Le mulțumesc tuturor reghinenilor pentru răbdarea și decența cu care s-au comportat în această campanie electorală!

Am început să ne promovăm echipa și proiectele PNL pentru Reghin știind că orașul nostru are nevoie de o schimbare radicală. Am fost conștienți că îi vom deranja teribil pe cei care ocupă acum funcțiile de conducere în primărie. Cu toate aceste nu am putut sta cu mâinile în sân și să-i lăsăm să candideze singuri din nou.

Am fost plăcut surprinși de căldura cu care reghinenii ne-au primit și ne-au ascultat. Am realizat rapid că oamenii își doreau o alternativă viabilă pentru Reghin. Ne-au transmis cu fiecare ocazie că s-au săturat de indiferență, de incompetență și că își doresc pe cineva care să îi reprezinte cu adevărat.

Am fost neplăcut surprinși de înverșunarea cu care contracandidații noștri au acționat în ultimele săptămâni. Nu s-au dat în lături de la nimic: au mințit, au manipulat, au încercat să mituiască, orice ca să ne discrediteze în ochii reghinenilor. S-au victimizat, iar apoi au încercat să ne dezbine folosindu-se de discursuri care au incitat la ură pe criterii etnice. Au avut un comportament josnic și vulgar, care ne-a insultat tuturor inteligența.

Îmi pare rău, dragi reghineni, că a trebuit să fiți martorii unei campanii electorale atât de murdare. În 27 septembrie va trebui să-i trimitem acasă pe cei care împroașcă cu ură reghinenii de bună credință pentru a obține voturi în plus!

Vă mărturisesc că ne-a făcut o deosebită plăcere să discutăm cu dumneavoastră pe străzile din Reghin. Îmi doresc ca acest dialog să continue și după 27 septembrie. Va fi important să păstrăm o legătură directă, dacă va fi să muncim pentru dumneavoastră.

Închei prin a vă îndemna să mergeți duminică la vot! Știu că vi s-a spus de către adversarii mei că votul dumneavoastră nu contează. Au făcut asta pentru că se tem că nu îi veți mai vota și ar prefera să stați acasă. Asta dovedește de fapt cât de important este votul dumneavoastră.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

(Material comandat de: PNL Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE