Luduș: Investiție de 10,7 milioane de lei pentru modernizarea unei școli Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Luduș: Investiție de 10,7 milioane de lei pentru modernizarea unei școli

De aproximativ trei săptămâni au început lucrările la obiectivul de investiții “Extindere și echipare a structurii educaționale a Școlii Gimnaziale ”Ioan Vlăduțiu” Orașul Luduș, județul Mureș”, în valoare totală de 10.724.260 de lei, au anunțat miercuri, 25 august, reprezentanții Primăriei orașului Luduș, pe pagina de Facebook a instituției.

Potrivit sursei citate, proiectul vizează extinderea și reabilitarea școlii. ”Astfel, capacitatea clădirii va crește la 22 săli de clasă și trei laboratoare, se vor dota cele opt săli de clasă nou construite, precum și laboratorul de informatică cu obiecte de inventar și mijloace fixe necesare desfășurării în condiții optime a activității didactice. Sălile de clasă și laboratoarele noi vor fi dotate cu materialele corespunzătoare procesului educațional. Printre echipamentele ce se vor achiziționa se regăsesc: table magnetice interactive, catedre, scaune, bănci, dulapuri pentru materialele didactice, laptopuri, imprimante, unități desktop, sistem de operare preinstalat, monitoare, server cu sistem de operare, centrală detecție și alarmare la incendiu, camere supraveghere interioară”, au precizat reprezentanții Primăriei municipiului Luduș.

Conform aceleiași surse, termenul limită de finalizare a proiectului este 31 mai 2022, iar anul școlar 2022-2023 ”se va desfășura în condiții normale.”

Sandu TUDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE