”Cuplurile de Aur”, premiate la Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

”Cuplurile de Aur”, premiate la Reghin

Municipalitatea reghineană a marcat ”Ziua Internațională a Persoanelor Vârsnice” vineri, 1 octombrie, la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, prilej cu care au fost premiate ”Cuplurile de Aur”, cei care în acest an au serbat 50 de ani de căsnicie.

Încredere, loialitate și iubire

Acestea au fost felicitate de către primarul municipiului Reghin, Márk Endre, care le-a înmânat ”Diploma de Aur” celor care în acest an marcat o jumătate de veac împreună.

„Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este despre cei în vârstă, despre respectul pe care îl avem față de ei. Avem nevoie de toată acea experiență de viață, de înțelepciunea calmă, de răbdarea și acceptarea pe care doar ei o posedă. Nunta de aur. 50 de ani împreună nu e altceva decât încredere, loialitate și iubire. Vă doresc ca încă mulți ani să fiți sprijin și tovarăș celui de lângă dumneavoastră. La mulți ani tuturor persoanelor în vârstă cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice!”, a fost mesajul transmis de primarul Márk Endre cuplurilor de aur care au fost răsplătite cu flori, un tort aniversar precum și cu un inedit cadou muzical, un concert special de tango argentinian susținut de ”Cluj Tango Orchestra”.

La loc de cinste au fost cei care în acest an sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, respectiv familiile Kovacs Arpad și Elida-Babi, Neagu Ioan și Steluța, Ilieș Liviu și Maria, Cotîrlă Ioan și Maria, Berecki Iosif și Margareta, Ajtai Iosif și Zoia-Viorica, Buta Miklos și Brighita, Giurgiu Ioan și Paraschiva, Zidar Ioan și Ana, Mărginean Aurel și Ioana, Haidel Leopold și Ana, Csibi Ștefan și Magdalena, Stan Petru și Teodora-Maria, Balint Mihail și Zita, Lászlo Francisc și Doina, Halațiu Andrei și Emilia, Baicu Gheorghe și Floarea, Boariu Nicolae și Dorina, Man Ioan și Domnica, Nemethi Francisc și Ileana, Pop Iacob și Maria, Oprea Ioan și Nelia, Barta Ioan și Rozalia, Chibulcutean Emil și Rafila, Radu Ioan și Maria, Őrdög Zoltán și Ana, Kalosi Ioan și Eva, Todoran Nicolae și Olga, Neagu Vasile și Rafila, Iansco Stefan și Dorina, Farcaș Ioan și Aurelia, Csegedi Istvan și Rozalia, Gorea Teodor și Margareta, Beres Carol și Magdalena, Grama Alexandru și Maria, Kovács Mihail și Ana, Rus Ioan și Simina, Mărginean Petru și Rosalina, Matei Dumitru și Maria.

Le adresăm și nou un călduros La Mulți Ani, multă sănătate și viață fericită.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE