Cursuri online din cauza frigului, la o școală din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4530 Vizualizări

Cursuri online din cauza frigului, la o școală din Târgu Mureș

Elevii Școlii Gimnaziale ”Serafim Duicu” din Târgu Mureș își desfășoară cursurile online începând cu data de 13 octombrie deoarece sălile de clasă sunt neîncălzite.

În aceeași zi, dimineața, redacția Zi de Zi a fost contactată de un grup de părinți, nemulțumiți de situația existentă.

”Mă deranjează faptul că reparațiile încep când începem școala și noi suferim”, a spus unul dintre părinți.

”Este foarte deranjant ce se întâmplă, nu înțelegem de ce există această situație. Practic, am fost anunțați în urmă cu o săptămână că se va trece în scenariu online din cauza unor reparații care, spun eu, puteau fi făcute în vacanță. Acum e frig în sălile de clase, e dezorganizare totală”, a afirmat alt părinte.

Contactată de un reporter Zi de Zi, directoarea unității de învățământ, prof. Irina Vidrăsan, a fost de părere că situația existentă la nivelul Școlii Gimnaziale ”Serafim Duicu” nu reprezintă un subiect de știre și a afirmat că reparațiile la sistemul de încălzire al școlii se vor încheia în maxim o săptămână.

În data de 12 septembrie 2021, pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale ”Serafim Duicu” din Târgu Mureș era publicat următorul anunț motivațional, cu ocazia începerii anului școlar 2021-2022: ”Dragi copii, de clasa pregătitoare vă așteptăm să construim împreună! Școala noastră vă oferă un mediu care asigură condiții optime de igienă și siguranță cu săli de clasă inspirate din universul poveștilor pentru cei mici și pline de bucurie și de culoare pentru cei mari. Conduși de încredere, ne dorim ca anul școlar care începe să ne aducă bucurie și zâmbete izvorâte din reușite”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE