Mara Togănel, mesaj pentru învingătoare Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 492 Vizualizări

Mara Togănel, mesaj pentru învingătoare

Mesaj emoționant cu privire la violența față de femei, cea mai gravă încălcare a drepturilor omului la nivel mondial.

În preajma Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor ce are loc pe data de 25 Noiembrie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș, a transmis pe pagina de facebook câteva cuvinte pentru conștientizarea acestei probleme existente la nivel global. În urmă cu câțiva ani, a inițiat campania #NuTeMaiVreau, pentru a îndemna la condamnarea fermă a faptelor de violență asupra femeilor.

“Mesajul meu pentru femeile din județul Mureș este acela de a avea curaj și de a găsi puterea să spuneți Nu te mai vreau! Este trist când mărturisirile și trăirile femeilor abuzate devin cifre. Femeile nu sunt statistici! Suntem mame, fiice, surori, bunici, colege sau prietene.

Violența asupra femeii nu va înceta, decât dacă bărbații înțeleg că fac parte din soluția pentru eliminarea ei. Pentru că, în final, toți trebuie să ne asumăm responsabilitatea atât pentru ceea ce am făcut, cât și pentru ceea ce nu am făcut.

Gândirea primitivă și prejudecățile nu-și mai au locul în România zilelor noastre.”

Suferința fizică sau psihologică a femeilor este suferința unei întregi societăți și are impact major asupra generațiilor viitoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE