Cultura organizațională în UMFST, subiect de carte Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

Cultura organizațională în UMFST, subiect de carte

Amfiteatrul Facultății de Farmacie a UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a găzduit joi, 9 decembrie, lansarea cărții „Elemente de cultură organizațională în Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș”, cel mai nou titlu lansat la Editura University Press.

Volumul lansat este rodul unei colaborări dintre prof. univ. dr. Liviu Marian și prof. univ. dr. abil. Rozalia Gabor, iar evenimentul, la care au participat membri ai comunității academice UMFST a fost organizat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor UMFST 2021.

„Prezenta lucrare inițiată și patronată de rectorului universității, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, din dorința de a radiografia principalele caracteristici ale culturii organizaționale a instituției, nu este concepută și redactată ca o lucrare științifică. Ea reprezintă o analiză managerială a unui sistem/fenomen intern complex al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, rezultată din fuziunea principalelor instituții universitare din arealul mureșan. Scopul declarat al demersului considerăm că a fost îndeplinit: de a pune la dispoziția cadrelor decizionale din instituție și nu numai, un tablou cât mai complet, reprezentativ managerial, a principalilor factori de cultură organizațională”, au transmis autorii lucrării, citați de Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE