Mesajul mureșencei care a reprezentat România la Miss Universe 2021 în Israel Eveniment
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 665 Vizualizări

Mesajul mureșencei care a reprezentat România la Miss Universe 2021 în Israel

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Carminei Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe din Israel, un mesaj de recunoștință profundă este transmis tuturor celor care i-au fost alături și mai ales organizatorilor români.

,,Poate că nu a fost cea mai ușoară călătorie, dar a fost cu siguranță una frumoasă și, cu toate că poate nu am ajuns în top 16, sunt fericită și onorată de a purta numele României în fața întregii lumi. Întregul meu efort, toată prestația mea, e dedicată României – oamenilor mei, patriei mele.

Faptul că m-am aflat pe această scenă, este în sine un lucru extraordinar, o experiență unică în viață. Nu am fost singură pe acest drum, pentru că v-am avut pe voi toti, la fiecare pas. Iar pentru asta, îmi doresc să mulțumesc din suflet: în primul rând familiei mele și tuturor celor care au format #teamcarminacotfas, nu pot sa va spun decât că va iubesc, va prețuiesc și va duc dorul enorm, dar ne vedem acasă, Organizatiei @missuniverseromania.official, pentru tot sprijinul acordat și pentru încrederea pe care mi-au arătat-o avându-mă ca titulară, vă mulțumesc pentru această șansă, prietenilor mei speciali, acestor oameni care mi-au fost alături fizic cât și sufletește, în fiecare moment :romanitaiovan,catalinbotezatu1, bianca_tirsin. Vă sunt profund recunoscătoare pentru tot! Excelenței Sale, domnul David Saranga @davidsaranga și întregii Ambasade a Israelului în România, pentru că mi-au fost alaturi la fiecare pas @israelinromania. Tuturor partenerilor mei, care au crezut în mine la fiecare pas și pentru a căror prietenie sunt onorată, vă mulțumesc!”, a transmis Carmina Cotfas.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Carmina Cotfas

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE