VIDEO: Ședință de CL cu nervi și amenințări cu DNA pentru criza gunoiului din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1006 Vizualizări

VIDEO: Ședință de CL cu nervi și amenințări cu DNA pentru criza gunoiului din Târgu Mureș

Consiliul Local Târgu Mureș s-a întrunit vineri, 19 noiembrie, de la ora 16.00, într-o ședință extraordinară, de îndată, care a avut o ordine de zi alcătuită din următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind însuşirea „Notificării de încălcare” referitoare la Contractul de delegare a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor municipale şi a altor fluxuri de deşeuri, componente ale serviciului de salubrizare al judeţului Mureş, nr. 1676 din 21 iunie 2022, zona 2 Târgu Mureş, judeţul Mureş.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea de Consiliu Local nr. 403/21 decembrie 2021 taxe speciale și tarife, aplicate de către Serviciul Public-Administrația Domeniului Public, pentru anul 2022, precum și instituirea unor sancțiuni contravenționale, aplicabile acestora, respectiv crt. XX alineatul 1.

Ședința a fost transmisă live, pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, a durat aproape 90 de minute și a fost extrem de tensionată, cu mulți nervi și cu numeroase acuzații (argumentate sau nu) de încălcare a legii, precum și cu un anunț făcut de un consilier local care a afirmat că luni, 21 noiembrie, va depune un denunț la Direcția Națională Anticorupție.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE