Un singur centru de vaccinare anti COVID-19 în județul Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 400 Vizualizări

Un singur centru de vaccinare anti COVID-19 în județul Mureș

Reprezentanții Ministerului Sănătății au publicat joi, 15 decembrie, pe pagina web a instituției, www.ms.ro, lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 (Comirnaty Original/ Omicron BA.4-5-Pfizer BioNTech).

”Vaccinul este adaptat pentru a oferi o protecție mai largă față de tulpina originală și față de subvariantele Omicron BA.4 și BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, cărora li s-a administrat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu cel puțin 3 luni înainte. Vaccinul oferă protecție împotriva complicațiilor și formelor grave ale bolii. Noul vaccin împotriva COVID-19 este disponibil în centrele de vaccinare și, la cerere, la medicii de familie”, au informat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului Mureș funcționează un singur asemenea centru de vaccinare, la Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni (strada Victor Babeș nr. 4, Ambulator de specialitate, etaj 2), număr de telefon 0265-446.161, interior 160, de luni până vineri, între orele 8.30 – 9.30.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE