La mulți ani HELLIOS COM! 30 de ani de performanță. Economic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3110 Vizualizări

La mulți ani HELLIOS COM! 30 de ani de performanță.

Echipa companiei mureșene HELLIOS COM a sărbătorit 30 de ani de activitate. HELLIOS COM este un lider regional recunoscut în domeniul logistic, comerțului cu ridicata și distribuție, cu un portofoliu larg de produse și mărci de top – în special pe piața produselor food.
SC HELLIOS COM și-a început activitatea în anul 1992, iar în scurt timp a devenit un jucător important pe piața comerțului cu ridicata și distribuție, în special pe piața produselor food. Fiecare an de activitate a consolidat compania mureșeană și a adus clienți noi în portofoliu.
Dorița Bica, administrator și fondator al firmei, cea care este sufletul acestei afaceri de familie, își amintește cu nostalgie de provocările aduse de începuturi ”Pot să spun că la început a fost vorba de curaj, dar și mici temeri, de speranța că lucrurile vor merge bine. Apoi, pas cu pas, am crescut. Cu multă muncă și beneficiind, pe măsura trecerii timpului, de experiență, ne-am lărgit portofoliul de produse, am extins aria de activitate și am crescut numărul de clienți. Managementul riguros, dar exigent, adaptat provocărilor pieței și consumatorilor, într-un continuu dinamism, investițiile în infrastructura modernă și resursa umană, onestitatea și fidelitatea, ca valori în business, au fost și sunt și astăzi reperele ce călăuzesc activitatea companiei”.
Un pas important în parcursul HELLIOS COM a fost făcut în anul 2004, când compania s-a mutat în propriul sediu, din Livezeni, unde își desfășoară și acum activitatea. Aici produsele sunt stocate într-un depozit modern și distribuite cu ajutorul propriei flote auto.
Echipa HELLIOS COM este alcătuită din 34 de oameni, pe care Dorița Bica îi consideră piesă de bază în succesul companiei. ”Avem o echipă bună, responsabilă, cu oameni care își cunosc bine meseria și vor mereu să performeze. Aportul lor a fost și este extrem de important în tot ceea ce reușim.”
La 30 de ani de la debutul în afaceri, HELLIOS COM a câștigat încrederea a peste 700 de companii, care formează baza de beneficiari, iar furnizori ai firmei mureșene sunt firme de top, cu produse – branduri internaționale.

La ceas aniversar, Dorița Bica amintește din nou atributele ce stau la baza succesului HELLIOS COM și mulțumește celor care, într-o măsură mai mare sau mai mică, au contribuit la împlinirea acestei frumoase vârste din viața companiei: “Ne bucurăm să sărbătorim 30 de ani de existență ai companiei HELLIOS COM, cu sentimentul de împlinire, recunoștință și onoare pentru echipa noastră – oameni și colegi devotați, ce au contribuit fiecare și toți împreună să scrie povestea noastră de succes. Suntem la fel de entuziaști ca la început, mai înțelepți, animați cu încredere și curaj pentru viitorul ce ni-l dorim. Mulțumesc tuturor ce ne-au însoțit în acești ani, clienților, furnizorilor și colaboratorilor noștri, ce au crezut si susținut evoluția și dăinuirea noastră” ne-a declarat doamna Dorița Bica – fondator și administrator al companiei.
O binemeritată petrecere a marcat în 29 decembrie momentul aniversar de 30 de ani, cu fotografile de rigoare și speranța într-un 2023 mai liniștit și cel puțin la fel de prolific ca ultimii ani.
La mulți ani HELLIOS COM!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE