BC Mureş, din nou la drum BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

BC Mureş, din nou la drum

Echipa masculină de baschet BC Mureş Târgu-Mureş şi-a reluat pregătirile în vederea startului în returul Ligii Naţionale, care va debuta în data de 12 ianuarie. Lotul s-a reunit dealtfel în 28 decembrie, a petrecut Revelionul în „familia” BC Mureş, împreună cu membrii familiilor lor, mai puţin noua achiziţie, pivotul senegalez Ousmane Barro, dar cu Dan Păltinişanu (foto). Barro aşteaptă în aceste zile viza pentru a se putea alătura lotului.

„BC Mureş este o nouă provocare”

Startul în noua ediţie pentru BC Mureş va fi la Timişoara, echipă de la care a sosit al doilea, de fapt primul pivot, Dan Păltinişanu. Acesta se pregăteşte deja cu „tigri” şi nu consideră o problemă faptul că-şi va înfrunta fosta echipă în chiar primul meci. „Deşi n-am avut parte de accidentări, minutele puţine jucate la Timişoara m-au determinat să semnez pentru Târgu-Mureş. Pentru mine este o nouă provocare, chiar dacă voi debuta împotriva fostei mele echipe. Am mai jucat împotriva lor, asta a fost în urmă cu mulţi ani, dar acum joc la BC Mureş şi voi da totul pentru noua mea echipă”, a spus Dan Păltinişanu”.

 

„Cu cei doi, cred că alcătuim o echipă puternică şi toate posturile sunt acoperite. Am renunţat la pivoţii Adebayo şi Balaban, care, din păcate, nu s-au integrat aşa cum ne aşteptam. Ne aşteaptă un debut dificil, dar sperăm să repetăm isprava din tur, când am mers ca mielul la tăiere în primele etape şi am obţinut victorii cu cele mai valoroase echipe, după debutul nereuşit în faţa Timişoarei. Chiar dacă pierdem câte o partidă, important este să murim frumos, luptând”, a spus preşedintele Cornel Lungu. Acesta a precizat că BC Mureş este singura echipă din campionat care nu are restanţe salariale. „Nu avem probleme financiare, singura noastră problemă este aceea de a juca baschet şi să arătăm în continuare ca o adevărată echipă”, a adăugat Cornel Lungu.

 

Antrenorul Srecko Sekulovic are încredere în noile achiziţii şi speră ca aceştia să se integreze cât mai rapid în angrenajul echipei. „Păltinişanu este un nume care nu mai necesită prezentări, iar pe Barro îl cunosc după cei doi ani petrecuţi în campionatul Ungariei şi îi cunosc valoarea. Cred că echipa este completă şi sper să reuşim un retur bun”, a declarat tehnicianul mureşenilor.

„Avem o revanşă de luat”

Antrenorul secund, Szaszgaspar Barnabas speră într-o victorie în faţa echipei care a obţinut victoria în etapa inaugurală. „Aşa cum a precizat şi antrenorul principal, consider că avem o echipă puternică şi completă. Am reuşit un tur bun, dar am debutat cu o înfrângere în care nu aveam voie să primim atâtea coşuri de trei puncte, care au decis soarta partidei. Sper să reuşim un joc bun şi să ne luăm revanşa”, a completat secundul BC Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE