Petry. Calitate și devotament! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 469 Vizualizări

Petry. Calitate și devotament!

Istoria firmei Petry datează din anii 1700, din vremea breslelor, de la primul maestru măcelar al familiei, ai cărui descendenți continuă și astăzi profesia.

Mireasma fermecătoare a șuncii fierte, afumate, aroma dulce-amară a sângeretelui și a caltaboșului au fost acele arome, care în 1879 l-au determinat pe Petry Sigmund să înființeze prima fabrică de mezeluri, continuând astfel activitatea dinastiei Petry.

1ADatorită perseverenței sale, a reușit să înființeze nu doar o fabrică modernă, ci a creat baza obiceiurilor de astăzi. Firma se dezvoltă și în prezent, conform filosofiilor sale. A crezut neîncetat că pot fi preparate produse excepționale, de calitate superioară, doar cu carne proaspătă și cu metode de manufactură. Astfel, experiența și grija meșterului sunt transpuse direct în fiecare produs ce îi iese de sub mână. A crezut, de asemenea, că oferind clienților doar astfel de produse pot fi câștigate încrederea și fidelitatea lor.

Această filosofie a fost forța motorice în cele mai grele momente ale trecutului și va fi și pe viitor.

Firma se bucură de încrederea clienților de mai multe decenii, iar această încredere va fi cultivată și întărită pe viitor. Compania Petry colaborează în exclusivitate cu ferme interne, unde animalele sunt crescute în condiții controlate și sănătoase.

 

1BPe masa clienților, aceleași produse ca și familiei

 

Datorită bunei relații cu crescătorii locali, ce se bazează pe încredere reciprocă, Petry are posibilitatea să obțină carne de calitate superioară. De asemenea, garantează că produsele sunt nu doar tradiționale și gustoase, ci și sănătoase. Produsele conțin doar carne adevărată!

Pe masa clienților ajung doar produse pe care le servesc și familiei. Și familia Petry consumă propriile preparete, pregătite pe baza rețetelor secrete și cu metode de manufactură, la care sunt folosite doar condimente naturale, de calitate superioară.

Ultimii ani au fost dedicați calității și deservirii clienților la standarde înalte. În prezent, maestrul de condimente asigură armonia gusturilor, iar inginerul de calitate controlează zilnic produsele, ca toate preparatele să corespundă cerințelor.

Chiar dacă societatea se dezvoltă într-un ritm alert, când ne retragem în cercul familiei și dorim să petrecem câteva ore liniștite în preajma celor dragi, obiceiurile rămân importante. Baza unei atmosfere plăcute este întotdeauna o masă gustoasă. Tuturor ne place să resimțim gusturile care ne reamintesc de cele mai savuroase bucate din copilărie.

Mâncare bună se poate pregăti doar cu ingrediente de calitate. Firma Petry face tot posibilul ca gusturile bune, familare clienților, să rămână neschimbate, ca tradițiile și amintirile să nu fie date uitării.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE