Reluarea curselor WIZZ Air de la Tîrgu Mureș înclină mai mult spre nu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1035 Vizualizări

Reluarea curselor WIZZ Air de la Tîrgu Mureș înclină mai mult spre nu

Zi de Zi a solicitat un punct de vedere companiei WIZZ Air legat de posibila reluare a operării curselor de pe/pe Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș. Reprezentanții companiei ne-au oferit un răspuns ambiguu, care însă înclină spre nu, ținând cont că lucrările de finalizare a pistei sunt departe de a fi realizate.

 

Duminică, 4 decembrie, în comunitatea Save Transylvania Airport din rețeaua de socializare Facebook a apărut informația că se pot face din nou rezervări pentru cursele WIZZ Air cu plecare din Tîrgu Mureș, după data de 8 ianuarie. Pentru a verifica informația, am încercat și noi să facem două rezervări la o cursă Tîrgu Mureș – Londra Luton, respectiv la una Tîrgu Mureș – Budapesta, inclusiv retur pentru ambele. Pentru verificarea informației am luat legătura și cu președintele Consiliului de Administrație a Aeroportului Transilvania, Peti Andrei, care s-a declarat ușor sceptic în privința reluării curselor din ianuarie. De asemenea ne-am adresat companiei WIZZ Air.
Răspunsul ne-a sosit aseară și conține următoarele: “După cum am anunţat deja, WIZZ a suspendat temporar operaţiunile de pe aeroportul din Tîrgu Mureş până la finalizarea lucrărilor pistei. Compania îşi asumă angajamentul faţă de Aeroportul Internaţional Transilvania din Tîrgu Mureş şi aşteaptă cu nerăbdare lucrările de finalizare a pistei, atunci când aeronava şi echipajul dislocate la Cluj –Napoca îşi vor putea relua operaţiunile pe aeroportul din localitate”.
Reprezentanții companiei au mai reamintit ce pot face pasagerii care au zboruri până mâine inclusiv.
“Până pe 7 decembrie 2016, Wizz Air le va pune la dispoziţie pasagerilor de pe zborurile vizate transfer cu autocarul între aeroporturile din Târgu Mureş şi cel din Cluj-Napoca. Pasagerii pot opta şi pentru transport propriu între cele două aeroporturi, caz în care cheltuielile de călătorie le vor fi rambursate de către Wizz Air, într-o limită rezonabilă, după depunerea unei cereri pe wizzair.com/ro-RO/Claims. Pasagerii sunt rugați să verifice pe website-ul WIZZ programul actualizat al curselor de autocar între cele două aeroporturi”, au mai fost precizările oficialilor WIZZ Air.

Vă reamintim că suspendarea zborurilor WIZZ de la Tîrgu Mureș a avut loc începând cu 18 noiembrie și este anunțată până în 7 ianuarie, dată până la care cu siguranță va fi anunțată o altă decizie. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE