Home / Administratie / Wizz Air amână operarea până în 2018, din cauza nefinalizării lucrărilor la aeroport

Wizz Air amână operarea până în 2018, din cauza nefinalizării lucrărilor la aeroport

Distribuie
Pe site-ul operatorului aerian Wizz Air, singurul, de altfel, care avea curse de pe Aeroportul Tîrgu Mureș și care și-a suspendat cursele în noiembrie 2016, a apărut un anunț potrivit căruia zborurile vor fi reluate doar din 2018.
„Vă informăm că restricțiile operaționale prezente de pe Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș se prelungesc și, din păcate, Wizz Air, este nevoit să opereze cursele de la Tîrgu Mureș de pe Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca. Toți călătorii cu rezervări afectați de suspendarea temporară a curselor de la Tîrgu Mureș sunt contactați și li se oferă returnarea integrală a sumelor, Wizz Credit, sau o nouă rezervare, fără taxe. Pasagerii sunt cei care vor fi nevoiți să își asigure transferul dacă aleg să călătorească de pe Aeroportul Cluj. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. Ne dăm silința să minimalizăm efectele negative ale acestui eveniment”, se arată în anunțul companiei ungare.
Reprezentanții Wizz Air au mai arătat că operatorul aerian este un partener de încredere al aeroportului târgumureșean, cu o flotă aeriană și angajați locali, care aștepta o pistă de aterizare-decolare reabilitată în acest an. „Regretăm să observăm că pista de aterizare-decolare nu întrunește încă cerințele de siguranță, acesta fiind motivul pentru mutarea curselor la aeroportul din Cluj-Napoca. Așteptăm să reluăm operațiunile din Tîrgu Mureș în 2018, odată ce lucrările vor fi finalizate”, se mai arată în anunțul care dovedește multă răbdare din partea companiei.

Lucrările de reabilitare a pistei de aterizare-decolare nu au fost încă contractate. Licitația se va încheia cel mai devreme săptămâna viitoare, potrivit noilor informații obținute de la conducerea Consiliului Județean Mureș. Cel puțin așa sperăm, pentru că deja am mai dat două termene și acestea au trecut. Pentru lucrările de reabilitare estimate la aproape 80 de milioane de lei s-au înscris în competiție patru firme. Termenul de execuție este de 108 zile, ceea ce înseamnă că lucrările, dacă licitația nu va fi contestată, vor începe undeva în luna septembrie și se vor finaliza  în decembrie, ceea ce ridică iarăși semne de întrebare dacă pista va fi gata anul acesta cu adevărat.

Alte detalii despre reabilitarea pistei și deciziile Wizz Air, găsiți aici și aici

Foto: arhiva

Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

2 comentarii

  1. Nu stiu cum dracu se face ca județele conduse de unguri sunt cele mai slab dezvoltate din Ardeal. In ritmul de dezvoltare de acum in scurt timp ajungem din urma Harghita si Covasna

  2. ELENA NICULINA SZABO

    Neseriozitate si slabă conducerea CJ Mureș !!!! Altă impresie nu putem avea !!!! Păcat că sunteți în funcții pe salarii mari !!!!!DEMISIA !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.