Focul de artificii al IPJ Mureș sub formă de ploaie de amenzi și dosare penale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2285 Vizualizări

Focul de artificii al IPJ Mureș sub formă de ploaie de amenzi și dosare penale

Să ne mai bucurăm de activitatea de multe ori benefică a poliției pentru că, dacă trec ideile acelea crețe de modificare a Codului Penal și Codului de Procedură Penală, poate nu mai citim despre flagrante delicte și nici nu ne mai comunică date despre infracțiuni etc. :). 

În doar 3 zile, au fost constatate 53 de infracțiuni, au fost aplicate 137 de amenzi și 19 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se un singur accident rutier grav, se arată în comunicatul Biroului de Presă al IPJ Mureș remis redacției Zi de Zi astăzi.
În perioada 30 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, poliţiştii din Mureș au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Structurile de poliție au intervenit la peste 220 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 53 de infracţiuni, 7 autori fiind prinși în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au depistat 2 persoane urmărite național.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 41.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.
Au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
19 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, iar 6 cu certificatele de înmatriculare retrase.
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Foto: Arhiva Zi de Zi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE