BC Mureș, surclasată „cu repetiție” pe Bega BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

BC Mureș, surclasată „cu repetiție” pe Bega

După înfrângerea la scor (63-92) suferită de echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș în cadrul restanței susținută miercuri la Timișoara cu formația Timba din localitate, mureșenii au suferit vineri un alt eșec la diferență mare, de această dată în fața celei de-a doua echipe timișorene, SCM. Bănățenii au învins în cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naționale cu 112-72, câștigând primele trei din cele patru sferturi ale întâlnirii: 35-9, 31-20, 27-18, cedându-l pe ultimul cu 19-25. Fără jucători străini și fără căpitanul Santa Szabolcs, de la BC Mureș a lipsit din nou și Alin Borșa, cel care a fost în jocul de miercuri principalul „recuperator” al echipei, cu 23 de mingi „culese” sub cele două panouri. Cu o echipă de tineret, BC Mureș nu a putut emite astfel niciun fel de pretenții în fața bănățenilor aflați în lupta pentru locurile de play-off. Gazdele nu au avut probleme în a se desprinde încă din primele minute, reușind un prim sfert cu peste 20 de puncte avantaj. În cel de-al doilea act au mai pus la avantaj alte 11 puncte și la pauza mare scorul de 66-29 nu mai lăsa niciun dubiu legat de dezondământul partidei.
Cursă de regularitate pentru gazde
La reluare timișorenii și-au continuat cursa de regularitate și toți cei 12 componenți ai echipei înscriși pe foaia de joc au reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. La intrarea în a doua jumătate a sfertului trei avantajul gazdelor a trecut deja de 40 de puncte, după care au mai lăsat piciorul de pe accelerație, mureșenii reușind totuși să înscrie nu mai puțin de 12 coșuri de la distanță. A fost dealtfel singurul capitol la care cele două formații au încheiat la egalitate, cu diferența că gazdele au avut cu 10 tentative mai puține din afara semicercului. Dacă pentru bănățeni au înscris toți cei 12 juctori, de la BC Mureș au punctat doar cei cinci cu care s-a început jocul: Engi 23 puncte (5×3), Stăncuț 19 (4), Steff 16 (2), Gîrbea 11, Ilicov 3 (1). Au mai evoluat Porime, Szabo David și Tar.
Marcatorii principali pentru SCM: Păun și Diaz câte 18, Tohatan (3) și Jeremic (2) câte 13, Burdgess 12 (2), Komatina 11 (1).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE