Au încercat de trei ori să spargă o florărie şi să sustragă banii din încasări! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 475 Vizualizări

Au încercat de trei ori să spargă o florărie şi să sustragă banii din încasări!

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani din judeţul Mureş sunt acuzaţi că în perioada 8-20 martie au încercat să pătrundă, de trei ori, într-o societate comercială din Târgu-Mureş care are ca obiect de activitate comercializarea florilor, pentru a sustrage banii din încasări.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, din cercetări a reieşit că patru dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi acţionat, sub presupusa instigare a celei de-a cincea persoane, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Târgu-Mureş.

„Menţionăm că doi dintre bărbaţi, de 31 de ani, sunt arestaţi preventiv într-o altă cauză privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat în cursul lunii martie 2018, iar un altul, de 28 de ani, în momentul comiterii tentativelor de furt se afla sunt control judiciar pentru săvârşirea altor două infracţiuni de furt calificat. Împotriva a trei dintre bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se menţionează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE