Share

Home / Reviste / Reghin / Cadou de Paște pentru Muzeul Etnografic „Anton Badea”
Cei mai noi membrii ai Muzeului Etnografic „Anton Badea” din Reghin

Cadou de Paște pentru Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin are începând de luni, 2 aprilie, câțiva oaspeți surpriză care vor putea fi admirați de publicul vizitator pe toată durata Sărbătorilor Pascale și nu numai. Este vorba de patru miei care și-au găsit un loc în spațiul muzeului, care vor putea fi văzuți în perioada următoare, inclusiv pe timpul verii.

„Satul înseamnă, în primul rând, viață, grijă și dăruire pentru om dar și pentru animale și gospodărie… și cum am putea transmite mai bine aceste valori dacă nu prin fapte ? Așa că, de Paște și apoi din luna mai, pe timpul verii, vom găzdui în satul din muzeu, la gospodăria din Hodac, patru miei, pe care i-am așteptat și i-am primit, luni, 2 aprilie, cu mare bucurie!  Acest gest reprezintă o frumoasă provocare  atât pentru noi, cât și pentru vizitatori, să învățăm unii de la alții, cum să oferim și să primim, să acceptăm și să iubim necondiționat, să fim umani și prietenoși”, a precizat Roxana Man, directorul Muzeului Etnografic „Anton Badea” din Reghin.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Întâlnire între conducerile UMFST Târgu-Mureş şi Hirschmann Romania

Conducerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a avut o întrevedere …

Share
Share