Share

Home / Reviste / Reghin / Sistare de apă în Reghin. Primarii din şapte comune limitrofe, sfătuiţi să completeze stocurile de apă!

Sistare de apă în Reghin. Primarii din şapte comune limitrofe, sfătuiţi să completeze stocurile de apă!

Compania Aquaserv SA Sucursala Reghin anunţă consumatorii că în perioada 16 aprilie 2018, ora 18.00 – 17 aprilie 2018, ora 18.00, se vor desfăşura lucrările la investiția „Relocare conductă de apă strada Ierbuș, municipiul Reghin, judeţul Mureș” – beneficiar Primăria municipiului Reghin.

„În acest interval de timp, din cauza presiunii scăzute a apei potabile în rețeaua de distribuție a municipiului Reghin, există posibilitatea ca în unele zone alimentarea cu apă să fie întreruptă. Pentru a limita disconfortul consumatorilor, sfătuim autorităţile din localităţile Suseni, Lunca, Ideciu de Jos, Gurghiu, Voivodeni, Breaza şi Batoș să completeze stocurile de apă potabilă din rezervoarele proprii de înmagazinare, până în data 16 aprilie 2018, orele 18.00. Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a sistemului de distributie, din cauza antrenării depunerilor din conducte, există posibilitatea ca apa să prezinte suspensii și culoare, acest neajuns va fi eliminat în urmatoarele 48 de ore după finalizarea lucrărilor. Până la limpezire apă se poate folosi doar în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.Vă mulţumim pentru înţelegere”, au transmis reprezentanţii SC Compania Aquaserv Sucursala Reghin, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Icoane cu valoare inestimabilă, expuse în Palatul Administrativ din Târgu-Mureş

Holul inferior al Palatului Administrativ din Târgu-Mureş găzduieşte, începând din data de 29 noiembrie, o …

Share
Share