Share

Home / Administratie / Flori pentru Claudia Trif!

Flori pentru Claudia Trif!

Redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îi transmite un călduros „La Mulţi Ani” doamnei Claudia Trif, director executiv în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Mureş, care sâmbătă, 21 aprilie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieţii.

De asemenea, îi dorim sărbătoritei zilei de astăzi să aibă parte de multă sănătate şi putere de muncă, precum şi de împliniri pe plan familial şi profesional.

(Redacţia)

Share

2 comentarii

  1. La multi ani si din partea celor din copilaria stimatei doamne, la care-i dorim sa adauge in continuare an de an cate o floare la buchetul varstei , in timp ce noi ceilalti incercam cu modestie sa ne descotorosim deja de cele culese in exces…
    LA MULTI ANI !

  2. La multi ani si din partea celor din copilaria stimatei doamne, la care dorim sa adauge in continuare an de an cate o floare la buchetul varstei , in timp ce noi ceilalti incercam cu modestie sa ne descotorosim deja de cele culese in exces…
    LA MULTI ANI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Salvamontiştii, pregătire pentru salvarea cu elicopterul

Salvamontiştii serviciilor Mureş şi Sibiu au urmat un stagiu de pregătire pe aeroportul din Târgu-Mureş …

Share
Share